Westeros behöver dig – Kriga för att ta över riket!

Om du fortfarande inte sett HBOs succéserie Game of Thrones så har du missat en serie som klassas som den bästa någonsin. George R.R. Martins böcker har gjorts om till en serie som fängslat en hel värld och alla som någonsin sett ett avsnitt kan knappt slita sig därifrån. Det är detta Microgaming försöker göra med sin spelautomat Game of Thrones.

Denna spelautomat har stor varians när det kommer till hur många vinstlinjer du vill spela på då du antingen kan spela på 15 vinstlinjer eller 243 vinstlinjer, detta gör att det finns två versioner som fungerar likadant men med skillnaden på insättning per snurr. Spelautomaten har även en Free Spins-funktion där du får en funktion utifrån från de fyra husen Baratheon, Stark, Lannister eller Targaryen.

Game of Thrones från Microgaming är ett online spel som uppskattas av både fans och spelare världen över!

game of thrones slot

Hur spelar jag Game of Thrones?

Innan du ger dig ut på din resa över den sju rikena som Westeros har så ska du förbereda dig för alla utmaningar som väntar. Oavsett vilken version du spelar av denna spelautomat så kan du välja att reglera din totala insatts genom att välja din myntstorlek och hur många mynt du vill spela per snurr. När du väl gjort detta är det bara att ta sikte på ditt favorithus och påbörja din resa för att bli härskare över hela Westeros med alla dess skatter!

Symbolerna och funktionerna att hålla ett öga på

När det kommer till de speciella funktionerna i Game of Thrones Slot så har du en del att välja på. Nedanför kommer vi lista de olika symbolerna som du ska hålla ett öga på och även berätta vad som händer om du lyckas landa på dessa.

  • Tronsymbolen – Det är denna scattersymbolen som utlöser allt det roliga i denna spelautomat. När du landar på minst två av dessa symbolerna så får du en slumpmässig myntvinst som kan uppgå till max 1200 om du har fem symboler. Om du lyckas få tre eller flera tronsymboler så kommer free spins-läget att börja. Här kommer du kunna välja ett av de husen vi nämnt tidigare och de ger dig olika funktioner beroende på hur du känner.
  • Baratheon Spins – Ger dig åtta free spins med fem gångers multiplikator med tre hussymboler som stacked.
  • Lannister Spins – Här får du 10 free spins med fyra gångers multiplikator och fyra hussymboler som stacked.
  • Stark Spins – Denna kommer ge dig 14 free spins med tre gångers multiplikator och fem hussymboler som stacked.
  • Targaryen Spins – Här tilldelas du hela 18 free spins med två gångers multiplikator och sex hussymboler som stacked.

Som väntat är det Game of Thrones logotypen som agerar som Wildsymbolen i denna spelautomat och visas under både grundspelet och free spins-läget och kan även komma som stacked. Wild ersätter alla symboler förutom scattersymbolen, alltså tronsymbolen.

Du kan även välja att spela din vinst efter varje gång. Detta gör du genom att välja antingen krona eller klave på ett mynt och sedan singla slant. Om du vinner får du en till vinst medan om du förlorar så förlorar du hela vinsten och tas tillbaka till grundspelet.

Game of Thrones Slot är värt att testa

Allt som allt så är denna spelautomaten från Microgaming välgjord och ser grafiskt snyggt ut. Dessvärre kommer inte de stora vinsterna så ofta som man vill men förutom det finns det massvis av funktioner som gynnar en och som håller en kvar. Om du inte har testat Game of Thrones Slot ännu så rekommenderar vi dig att göra det, oavsett om du är ett fan sen innan eller inte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *